Caliber Bingo: 50 kr gratis utan insättning + 100 kr ICA presentkort med insättning

Arkiverat (utgånget) erbjudande:

Caliber Bingo: 50 kr gratis utan insättning + 100 kr ICA presentkort med insättning.

Just nu får alla som väljer att göra en första insättning hos Caliber Bingo på minst 100 kr innan den 31 December 2013 ett ICA presentkort på 100 kr. Som om inte detta vore bra nog så tripplar dessutom Caliber Bingo er första insättning upp till 2000 kr; sätter ni alltså in 100 kr så får ni 300 kr i saldo. Eftersom att alla måste äta och det finns gott om ICA butiker runt om i landet så innebär ju erbjudandet att ni får spela för 300 kr helt gratis; då ni ju får tillbaka 100 kr som ett presentkort hos ICA. Presentkortet kan ni även ge bort som en, eller en del i en julklapp, om ni inte tänker använda det själva till att inhandla god jul & nyårsmat. Tänk på att ni måste gå via länken (klicka på bilden ovan för att komma till erbjudandet) när ni registrerar er för att Caliber Bingo ska se att ni har rätt till erbjudandet.

Caliber Bingo: 50 kr gratis utan insättning + 100 kr ICA presentkort med insättning + 5:2 dieten receptbok.

Just nu får ni även en härlig receptbok för 5:2 dieten, ”5:2 recept Härliga frukostar, lunchmat och middagar anpassade för 5:2” vilken kan komma väl till användning efter all god jul & nyårsmat.

Naturligtvis så får ni även de sedvanliga förmånerna hos Caliber Bingo:
Caliber Bingo: 50 kr gratis + gratis bingo + gratis skraplott.

  • 50 kr helt gratis att spela för utan insättning.
  • Gratis Bingo á 6 bingobrickor 4 gånger varje timme i 7 dagar efter registreringen utan krav på göra någon första insättning. Er rätt till Gratis Bingo förlängs automatiskt med 7 dagar varje vecka som ni gör en valfri insättning och spelar för minst 50 kr.
  • Gratis Skraplott varje dag med chans att vinna upp till 100 000 kr (endast ifall ni gjort en insättning och har en positiv balans (minst 1 kr) på spelkontot.
  • 200 % Bonus på första insättningen & 50 % Bonus på den 2:a insättningen.

    Lycka till, vi håller tummarna!