Riskfria odds

Ett riskfritt odds innebär att ni får tillbaka insatsen om ni emot all förmodan skulle förlora oddset. Det finns alltså inget att förlora och allt att vinna på att testa spelbolagen genom deras erbjudande om riskfritt odds.

Nedan finner ni riskfria odds värda minst 850 kr för nya kunder som inte har ett konto hos respektive spelbolag sedan tidigare. Tänk på att spelbolagen även erbjuder insättningsbonusar som ni kan utnyttja i samband med att ni sätter in pengar för första gången. Missa inte riskfria odds som spelbolagen löpande erbjuder till alla kunder; nya & befintliga, riskfria odds som enbart publiceras under Just nu och inte här.

Riskfritt oddsSpelbolagErbjudande
350 krBetfairPengarna tillbaka på ditt första oddsspel upp till 350 kr, om du förlorar. Länk
250 krBetsafePengarna tillbaka på ditt första oddsspel upp till 250 kr, om du förlorar. Länk
200 krBetClicPengarna tillbaka på ditt första oddsspel upp till 200 kr, om du förlorar. Länk
50 kr888sportPengarna tillbaka upp till 50 kr på ditt första oddsspel på 888sports mobilsida, om du förlorar. Länk

 

Välkommen till GratisSpelpengar.se Här tipsar vi på det mest överskådliga sättet om var det finns pengar att hämta hos spelbolagen. Ni kan sortera tabellerna genom att klicka på den rubrik som ni är intresserad av eller söka i tabellen via sökrutan. Ifall ni vill vara säkra på att få aviserat erbjudande så måste ni använda erbjudandelänkarna när ni registrerar er. Missa inte de andra tabellerna som ni kommer till via navigationsfältet högst upp på sidan.

Ett tips är att lägga till denna sida i dina bokmärken och titta in då och då. Det kommer ständigt nya erbjudanden, erbjudanden tas bort när de går ut. Alla erbjudanden som finns här fungerar.

Tipsa gärna vänner, bekanta och länka till denna sida.

Förklaring av tabellrubrikerna:
Riskfritt odds: Anger hur mycket pengar som maximalt betalas tillbaka till ert spelkonto om ni förlorar ert första odds.
Spelbolag: Anger vilket spelbolag som erbjuder det riskfria oddset samt en direkt länk till erbjudandet.
Erbjudande: Anger erbjudandet samt en länk till densamma.
Fullständiga villkor för respektive erbjudande och spelbolagens övriga villkor finns att läsa när ni öppnar ett spelkonto hos respektive spelbolag.